Meny

Ferie

Kari skal på ferie og vil gjerne at alle varmeovner i hjemmet skal stå på BORTE. Hun vil sikre seg at kaffetrakteren, TV og andre apparater er AV. Samtidig vil hun at lys på kjøkkenet og utelysene skal gå av og på slik at huset ser bebodd ut. 

I soneoversikten er lysene lagt i egne soner. I innstillingene til lys-sonene har hun haket av på "ingen global overstyring". Lys-sonene følger da sitt vanlige ukeprogram selv om resten av huset overstyres til BORTE. Kari bruker telefonen sin og holder på BORTE i sirkelmenyen for å komme til avansert overstyring. Hun velger FRA-TIL, legger inn når hun drar bort og når hun kommer hjem. Da sparer hun penger på varmestyring samtidig som at huset virker bebodd mens hun er på ferie.

Kari har også gjort et smart triks ved å lage en sone med en radio på. I denne sonen har hun også haket av for "ingen global overstyring" slik at sonen alltid følger normal-programmet. Hun lar radioen gå PÅ litt på kvelden, slik at inntrykket av at hjemmet er bebodd forsterkes.