Meny

Installere Nobø HUB

Viktig å vite:

Nobø HUB kommuniserer trådløst ved hjelp av radiosignaler. Nobø HUB må monteres på vegg for optimal rekkevidde. Enkelte bygningsmaterialer som armert betong, massivt tømmer o.l. kan påvirke rekkevidden til signalene. Hvis du opplever at signalene ikke når fram til mottakere, kan du prøve å flytte Nobø HUB 1-2 meter til siden for å komme rundt hindringen. Installer systemet og kontroller at alle mottakere reagerer som de skal, før du til sist fester Nobø HUB på veggen.

 

Installasjon:

Koble strømledningen til Nobø HUB og sett støpselet i en stikkontakt.

 

Nobø HUB må kobles til et lokalt nettverk med trådløs router ved hjelp av en nettverkskabel (ethernet-kabel). Nettverkskabelen kan plugges direkte i routeren, eller den kan kobles til et annet nettverkspunkt i bygningen. 

Sørg for at din smarttelefon eller nettbrett er koblet til samme trådløsnett og start opp NOBØ Energy Control APP. Når Nobø HUB er koblet til strøm og nettverk vil den automatisk sende ut sin ID-kode på trådløsnettet.

Følg installasjonsveiviseren i APP-en for å installere en Nobø HUB. APP-en vil søke etter Nobø HUB på trådløsnettet og viser søkeresultatet på skjermen. Trykk på ID-koden som stemmer med din Nobø HUB.

Hvis du har mer enn en Nobø HUB koblet til samme trådløsnett, må du velge hvilken av dem du ønsker å installere i APP-en. Sjekk ID-koden på baksiden av din Nobø HUB og velg den samme ID-koden i APP-en.

(NB! Det er bare mulig å ha EN Nobø HUB installert om gangen i samme APP.)

For å sikre at du kobler deg mot rett Nobø HUB blir du så bedt om å skrive inn de tre siste sifrene i ID-koden. ID-koden finner du på baksiden av Nobø HUB.

Vent med å montere Nobø HUB på veggen til du er ferdig med installasjonen, slik at du har tilgang til ID-koden underveis. Nobø HUB må monteres på vegg for optimal rekkevidde!